luni, 27 februarie 2012

Despre Google Adsense

     Am auzit multe despre Google Adsense, multi spun ca nu se fac bani si ca dau multe tepe, altii sunt de alta parere, ca se fac bani frumosi. Sunt cateva persoane care au scris pe anumite frumuri cum ca ar fi castigat 12000$ pe luna, sau chiar mai mult.
      Sincer nu ii cred, deoarece ei au scos o carte sau a cumparat-o de la alta persoana si incearca sa le vanda pe internet cu ajutorul brand-ului Google.
     Multi se intreaba: pot scoate bani din adsense? Da se poate, dar nu mii de dolari cum se lauda unii pe forumuri sau bloguri proprii, poti sa faci 100-200$ cu un site sau blog foarte bun, asta inseamna sa ai o tema buna a site-ului sau a blog-ului.
     Cum primiti banii? Foarte simplu prin cec, pe care il primesti acasa sau prin banca (nu stiu banca cu care colaboreaza Google), dar pentru a primii bani trebuie sa treci de un prag limita de 100$.
     Daca nu incalci termenii si conditiile impuse de ei nu iti blocheaza contul, dar daca vrei sa faci bani "ca romanul" cat mai repede si dai click pe reclamele tale adsense atunci iti va bloca contul.
     Foarte multi spun ca le-au blocat contul si nu au mai primit banii care i-au strans (100, 130 etc.), atunci cand depasesti pragul de 100$ si trebuie sa fii platit, cei de la google te controleaza sa vada daca ai avut clickuri incorecte adica daca ti-ai dat singur.
     In concluzie cei de la Google Adsense sunt corecti si nu dau tepe aiurea cum gandesc altii, adica le blocheaza conturile, daca suntem si noi corecti atunci castigam bani corect si nu ne mai inchid conturile.
     Va doresc mult succes daca vreti sa incepeti o "afacere" adsense!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu